Dé vacaturesite voor de Engineeringbranche

Home

Op deze vacaturesite kunt u als werkgever op een eenvoudige en snelle manier op zoek gaan naar medewerkers in de engineeringbranche bij u in de regio. Of u nu op zoek bent naar een; tekenaar, tekenaar/constructeur, constructeur, engineer, techniker, werkvoorbereider, calculator, projectleider of projectmanager, dit is de website waar engineering in Nederland bij elkaar komt.

Engineeringvacature.nl is een begrip in de engineeringbranche


Op deze website wordt uw vacature op een anonieme wijze (zodat u geen rechtstreekse tijdrovende telefoontjes krijgt) onder de aandacht gebracht van medewerkers die aan uw criteria voldoen. Een medewerker kan op uw vacature reageren. U krijgt dan een mail met het CV van de betreffende kandidaat. U kunt zelf ook zoeken en reageren in het bestand van medewerkers in uw regio of desgewenst daarbuiten. Als het via engineerinvacature.nl tot een match komt dan wordt u door een  van onze accountmanagers gebeld.

De accountmanagers waardoor u wordt gebeld zijn afkomstig uit de branche. Zij waren in het verleden zelf werkzaam in de branche, hebben veelal een technische opleiding genoten en hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van medewerkers in de engineeringbranche. Met deze accountmanagers kunt u uw specifieke wensen bespreken voor wat betreft het profiel van de vacant zijnde functie.

Om vooruitlopend op een eventueel kennismakingsgesprek tussen u en betrokken medewerker tot een maximaal op uw aanvraag gerichte selectie te komen bieden wij u een extra service. Wij nodigen betrokken medewerker eerst zelf uit voor een gesprek en verzorgen voor u de voorselectie. Wij bespreken de vereiste aspecten omtrent persoon, opleiding en ervaring, trekken eventuele referenties na en winnen informatie in omtrent de arbeidsvoorwaardelijke uitgangspunten. Waar gewenst verzorgen wij voor u de salarisonderhandelingen of geven u hieromtrent ons advies. Omtrent het resultaat van het gesprek wordt u aansluitend geïnformeerd op basis waarvan u kunt beslissen of u betrokkene eveneens wenst te spreken. Deze werkwijze kost u veel minder tijd waardoor u zich kunt blijven focussen op uw core business.

U kunt een medewerker op twee manieren contracteren, zijnde op basis van detachering voor de duur van een project of als aanloop tot een uiteindelijk (vast) dienstverband dan wel op basis van werving & selectie. In het geval van werving & selectie bedraagt de fee eenmalig 900 euro excl btw.

Aan het gebruik van deze website zijn geen verdere kosten verbonden. U kunt dan ook een onbeperkt aantal vacatures aanmaken. Ook wanneer wij voor u de voorselectie verzorgen zijn hier geen kosten aan verbonden. Eerstens bij het contracteren van een medewerker brengen wij u kosten in rekening.

Ga naar ik wil me graag aanmelden en plaats uw vacature of zoek in onze database naar de geschikte kandidaat.

ENGINEERINGVACATURE.NL-UW PARTNER IN ENGINEERING

Engineering   Vacature   Nederland   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven  Aparatenbouw  Energy  Roosendaal  Bergen op Zoom  Vacatures  Projectmanager  Projectleider  Flevoland  Lelystad   Almere  Werkvoorbereider  Calculator   Zuid-Holland   Rotterdam  Den Haag  Leiden  Tekenaar  Constructeur   Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   Engineer zoekt werk  Utrecht  Amersfoort  Installatie techniek  Kunststoftechniek  Beton-en staal Gent Antwerpen Constructies   Friesland  Heerenveen  Drachten  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  Engineeringvacature  Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar   Oil&Gas  Offshore  Piping  Limburg  Maastricht  Belgie  Brussel  Brugge  Leuven Procestechniek  Productontwikkeling  Zeeland  Goes  Middelburg  Mechelen Overijssel  Almelo  Voertuigentechniek  Enschede  Zwolle  info@engineeringvacature.nl  Tel:085-2733438  Fax:085-2733439